• Wybierz markę:

Polityka prywatności

Polityka prywatności

Dukiewicz sp. j. szanuje prywatność Państwa danych osobowych. Państwa dane pozyskane za pomocą serwisu internetowych Dukiewicz sp.j. zostaną wykorzystane w pierwszym rzędzie do zapewnienia Państwu dostępu do żądanej usługi lub/i odpowiedzi na zadane pytanie.

 

Przetwarzanie danych osobowych

Dane osobowe pozyskane na serwisie internetowym Dukiewicz sp.j., w przypadku uzyskania przez Dukiewicz sp.j. zgody na ich przetwarzanie, zostaną umieszczone w bazie danych Dukiewicz sp.j.  z siedzibą w Warszawie, ul. Jubilerska 6,  będą udostępniane firmom przetwarzającym dane osobowe na zlecenie i na rzecz Dukiewicz sp.j.. Dane będą przetwarzane w kraju i za granicą w celach marketingowych, związanych z działalnością gospodarczą w/w podmiotu zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tekst jednolity, Dz. U. z 2002 r., No 101 poz. 926) oraz Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 144 poz. 1204).
Zapewniamy Pani/Panu prawo wglądu i wnoszenia zmian do Pani/Pana danych osobowych.

 

Zastrzeżenie danych osobowych lub ich zmiana

Zmiany lub zastrzeżenia przetwarzania danych można realizować  pod nr tel. (22) 51 51 100 lub e-mail salon@dukiewicz.pl lub pod adresem pocztowym: Dukiewicz sp. jawna 04-190 Warszawa, Ul. Jubilerska 6

 

Pytania dotyczące polityki prywatności

W przypadku dodatkowych pytań dotyczących polityki prywatności, prosimy o kontakt e-mail salon@dukiewicz.pl

Copyright © Dukiewicz 2016. Wszystkie prawa zastrzeżone. POLITYKA PRYWATNOŚCI
Site by Pure Web
Wybierz markę: